TAVASZI KÉPZÉSEINK

A Pilates oktató programunk a Michael King Pilates iskola egy tudományosan fejlesztett oktatási rendszer. A többlépcsős Pilates tanfolyam a szakma legnagyobb tudásanyagát biztosítja a tanulóink számára, ami több mint 500 oktatott óra alatt sajátítanak el.

Az oktatás sajátossága, hogy a Pilates gyakorlatok megfelelő értelmezése – biomechanikai, anatómiai és gyakorlati megismerése – mellett elsajátítanak kliens-specifikus módosításokat és alkalmazásokat is, eszközökkel és anélkül. Emellett nagy hangsúlyt kap a hatékony kommunikáció, amit neves pszichológusok dolgoztak ki.

A tanfolyam elvégzése után egy nemzetközileg kiállított és a világ minden táján elfogadott tanúsítványt kapsz.

Talán ezeknek köszönhető, hogy a Michael King Pilates iskola a világ legnagyobb és egyik legelismertebb Pilates oktató képző intézménye. Csak Európában több mint 10.000 regisztrált oktatóval. Magyarországon 2007-óta van jelen.

A képzés felépítése moduláris, így lehetőséged van azt és olyan ütemben elsajátítanod, ami számodra a legmegfelelőbb.

Az átfogó képzés rendszerben lehetőséged van a Pilates alapjai mellett mélyreható átfogó tudást szerezni, kis és nagy eszközökön, gépeken és számos fantasztikus továbbképzésen.

Tavaszi képzések 2022.

Bővebb információ: kepzes@fuzypilates.com, 06 30 225 6461

| |

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

EDZÉS ÉS A TÜKÖR
5/13/22

Hogyan használjuk a tükröt edzéshez, Pilateshez? Kell-e vagy sem? Olvasd végig, nem lesz rövid, de legalább megérted magadat és azt, hogy hogyan edz!

bővebben
BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
5/13/22

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben