PILATES OKTATÓ KÉPZÉS

A Pilates képzésünk a nemzetközi MICHAEL KING PILATES oktató képzés Közép-Európai képzőközpontja.

A többlépcsős Pilates tanfolyam a szakma legnagyobb tudásanyagát biztosítja a tanulóink számára, amit több, mint 500 oktatott óra alatt sajátítanak el.

Ezzel a Michael King Pilates oktató képzés felel meg a világon először Angliában elfogadott nemzetközi  egységes követelménynek, - amit azóta már Európában is alkalmaznak - hogy a Pilates TALAJMUNKA oktató végzettséget csak 250 órás Pilates tanfolyam, a  Pilates átfogó STÚDIÓ diplomát pedig minimum 450 oktatási órát nyújtó Pilates tanfolyam adhat. 

A nemzetközi diplomát nyújtó képzés végére ez a megszerzett mélyreható tudás teszi lehetővé, hogy tanáraink képesek legyenek bárkit, bármilyen körülmények között, hatékonyan bevezetni a Pilates technika nyújtotta előnyökbe.


fuzy_pilates_kepzesi_rendszerunk

Az oktatás sajátossága, hogy a Pilates gyakorlatok megfelelő értelmezése - biomechanikai, anatómiai és gyakorlati megismerése - mellett elsajátítanak kliens specifikus módosításokat és alkalmazásokat is, eszközökkel és anélkül. E mellett nagy hangsúlyt kap a hatékony kommunikáció, amit neves pszichológusok dolgoztak ki.

A tanfolyam elvégzése után egy nemzetközileg kiállított és a világ minden táján elfogadott tanúsítványt kapsz.

mkpilates_logo Talán ezeknek köszönhető, hogy a Michael King Pilates iskola a világ legnagyobb és egyik legelismertebb Pilates oktató képző intézménye. Csak Európában több mint 10.000 regisztrált oktatóval. Magyarországon 2007-óta van jelen.

A képzés felépítése moduláris, így lehetőséged van azt és olyan ütemben elsajátítanod, ami számodra a legmegfelelőbb.

Az átfogó képzés rendszerben lehetőséged van a Pilates alapjai mellett mélyreható átfogó tudást szerezni, kis és nagy eszközökön, gépeken és számos fantasztikus továbbképzésen.

Legközelebbi képzésünkről az Események menüpont alatt tájékozódhatsz!