FENYŐ IVÁN ÉS FŰZY GÁBOR BESZÉLGETÉSE SZOMBATHELYEN

Fenyő Iván és Fűzy Gábor
A Weöres Sándor Színház Krúdy klubjában beszélget 2023. augusztus 28-án Fenyő Iván színész, közszereplő, és Fűzy Gábor, nemzetközi Pilates mestertanár.
7/14/24
AKTUÁLIS
A Weöres Sándor Színház Krúdy klubjában beszélget 2023. augusztus 28-án Fenyő Iván színész, közszereplő, és Fűzy Gábor, nemzetközi Pilates mestertanár.
plakat 1950 Fenyő Iván a filmezés és színészet mellett különös gondot és jelentőséget fordít az önismeretre, spirituális ébredésre, testi-lelki egyensúlyra. 2014 óta tart a tudatosság és önismeret területeken előadásokat. 


Fűzy Gábor, nemzetközi Pilates mestertanárral természetesen a PILATES okán találkoztak és alakult ki közöttük jó kapcsolat. 

A két tudatos gondolkodó beszélget A test, a lélek és a szellem harmóniájáról 2023. augusztus 28-án 18.00 órától Szombathelyen, a Weöres Sándor Színház Krúdy Klubjában. A másfél órásra tervezett beszélgetés interaktív lesz, a résztvevők is bekapcsolódhatnak és kérdezhetnek. 

Helyfoglalás érkezési sorrendben!
Jegyár: 4950 Ft
Személyesen új stúdiónkban Szombathelyen, a Szent László Király utca 6. szám alatt lehet jegyet vásárolni hétköznapokon. 

Online jegyvásárlás a fizetés gombra kattintva:

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
7/14/24

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben
LEGYÉL A PILATES OKTATÓJA - TANFOLYAMAINK 2024-BEN
7/14/24

Pilates tanfolyamainkon nemzetközi diplomát nyújtó képzést kínálunk. Mélyreható tudás, moduláris tananyag, hatékonyság a kulcsszavaink!

bővebben
PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
7/14/24

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben