TRAPÉZ ÉS TORONY

Reformer toronnyal 1.111.250 Ft (875.000 Ft + ÁFA) Az ár a szállítási és csomagolási költséget nem tartalmazza. Konvertáló panel ára plusz 60.000 Ft + ÁFA. Az ár a jelen nyersanyagár ingadozása miatt tájékoztató jellegű, Kérjük tájékozódjon elérhetőségeinken. Köszönjük!

Gyönyörű esztétikai kivitel, strapabíró tartós anyagok és olyan megoldások, amik a leghatékonyabb edzést teszik lehetővé. Helytakarékos. Sokoldalú. Ez a kivételes Reformer Torony és szivacs rendszer a következő szintre emeli Pilates gyakorlását! Az acélból készült tornyunk egyedülálló rögzítési rendszerrel rendelkezik, amely a rudak áthelyezését gyors, egyszemélyes munkává teszi. A bővítője stabil, kényelmes edzésfelületet kínál. A kibővített edzési lehetőségek közé tartozik a Reformer mellett, a torony hátulja és oldala.

SPECIFIKÁCIÓK

  • magasság: 40 cm; hosszúság: 240 cm (állóplatform +6,5 cm) szélesség: 65 cm
  • kocsi fekvő felülete, fejrész nélkül: hossz: 71 cm;, szélesség: 65 cm, súly: 50 kg
  • teljes fekvő felület

Rendelésre készült egyedi opcióival, kézzel csiszolt fával. 2 féle magassággal innovatív lábrúdállítási és platform rendszereinkkel, a Studio Reformer minden funkcionális, esztétikai és formai igényét kielégíti.

Magas ellenállású, karc és izzadságálló kárpit 13 féle színben és nagy strapabírású bükkfa váz lakkozott vagy színre fényezett variációkban (akár több 100 féle színben). Találd meg az egyéni stílusodat. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mi segítünk. Hívj minket a +36 30 225 6461 -en vagy írj:

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

EDZÉS ÉS A TÜKÖR
10/22/24

Hogyan használjuk a tükröt edzéshez, Pilateshez? Kell-e vagy sem? Olvasd végig, nem lesz rövid, de legalább megérted magadat és azt, hogy hogyan edz!

bővebben
BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
10/22/24

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben