TRAPÉZ ÉS TORONY

Reformer toronnyal 1.111.250 Ft (875.000 Ft + ÁFA) Az ár a szállítási és csomagolási költséget nem tartalmazza. Konvertáló panel ára plusz 60.000 Ft + ÁFA. Az ár a jelen nyersanyagár ingadozása miatt tájékoztató jellegű, Kérjük tájékozódjon elérhetőségeinken. Köszönjük!

Gyönyörű esztétikai kivitel, strapabíró tartós anyagok és olyan megoldások, amik a leghatékonyabb edzést teszik lehetővé. Helytakarékos. Sokoldalú. Ez a kivételes Reformer Torony és szivacs rendszer a következő szintre emeli Pilates gyakorlását! Az acélból készült tornyunk egyedülálló rögzítési rendszerrel rendelkezik, amely a rudak áthelyezését gyors, egyszemélyes munkává teszi. A bővítője stabil, kényelmes edzésfelületet kínál. A kibővített edzési lehetőségek közé tartozik a Reformer mellett, a torony hátulja és oldala.

SPECIFIKÁCIÓK

  • magasság: 40 cm; hosszúság: 240 cm (állóplatform +6,5 cm) szélesség: 65 cm
  • kocsi fekvő felülete, fejrész nélkül: hossz: 71 cm;, szélesség: 65 cm, súly: 50 kg
  • teljes fekvő felület

Rendelésre készült egyedi opcióival, kézzel csiszolt fával. 2 féle magassággal innovatív lábrúdállítási és platform rendszereinkkel, a Studio Reformer minden funkcionális, esztétikai és formai igényét kielégíti.

Magas ellenállású, karc és izzadságálló kárpit 13 féle színben és nagy strapabírású bükkfa váz lakkozott vagy színre fényezett variációkban (akár több 100 féle színben). Találd meg az egyéni stílusodat. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mi segítünk. Hívj minket a +36 30 225 6461 -en vagy írj:

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
7/14/24

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben
LEGYÉL A PILATES OKTATÓJA - TANFOLYAMAINK 2024-BEN
7/14/24

Pilates tanfolyamainkon nemzetközi diplomát nyújtó képzést kínálunk. Mélyreható tudás, moduláris tananyag, hatékonyság a kulcsszavaink!

bővebben
PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
7/14/24

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben