GERINCKORRIGÁLÓ

SZÍNVÁLASZTÁS LEHETSÉGES EGYEDI IGÉNY SZERINT IS!

Gerinckorrigáló 177.800 Ft (140.000 ft + ÁFA) Az ár a szállítási és csomagolási költséget nem tartalmazza. Egyedi fényezési felár: 10.000 Ft

Az ár a jelen nyersanyagár ingadozása miatt tájékoztató jellegű, Kérjük tájékozódjon elérhetőségeinken. Köszönjük!

Az általunk gyártott gerinckorrigáló Clara Pilates által megálmodott többfunkciójú kapaszkodóval van gyártva. Kialakítása nagyon hasonlít a híres nyugati parti Step hordóhoz, kivéve, hogy a sajátosan, függőlegesen kivágott kapaszkodók helyettesítik a külső fém fogantyúkat.

A gerinckorrigálónk meredekebb ívei és szögei jobb deréktámaszt és fokozott pontosságot biztosítanak a medence pozicionálásában. Sikerült úgy megalkotnom, hogy a maximális stabilitás mellett egy nagyon könnyű gerinckorrigáló legyen, így könnyebb emelni, pakolni.

Méretek: 44cm x 74cm x 34cm, 10.1kg

Magas ellenállású, karc és izzadságálló kárpit 13+65 féle színben és nagy strapabírású bükkfa váz lakkozott vagy színre fényezett variációkban (akár több 100 féle színben). Találd meg az egyéni stílusodat. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mi segítünk. Hívj minket a +36 30 225 6461 -en vagy írj:

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

EDZÉS ÉS A TÜKÖR
10/22/24

Hogyan használjuk a tükröt edzéshez, Pilateshez? Kell-e vagy sem? Olvasd végig, nem lesz rövid, de legalább megérted magadat és azt, hogy hogyan edz!

bővebben
BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
10/22/24

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben