GERINCKORRIGÁLÓ

SZÍNVÁLASZTÁS LEHETSÉGES EGYEDI IGÉNY SZERINT IS!

Gerinckorrigáló 177.800 Ft (140.000 ft + ÁFA) Az ár a szállítási és csomagolási költséget nem tartalmazza. Egyedi fényezési felár: 10.000 Ft

Az ár a jelen nyersanyagár ingadozása miatt tájékoztató jellegű, Kérjük tájékozódjon elérhetőségeinken. Köszönjük!

Az általunk gyártott gerinckorrigáló Clara Pilates által megálmodott többfunkciójú kapaszkodóval van gyártva. Kialakítása nagyon hasonlít a híres nyugati parti Step hordóhoz, kivéve, hogy a sajátosan, függőlegesen kivágott kapaszkodók helyettesítik a külső fém fogantyúkat.

A gerinckorrigálónk meredekebb ívei és szögei jobb deréktámaszt és fokozott pontosságot biztosítanak a medence pozicionálásában. Sikerült úgy megalkotnom, hogy a maximális stabilitás mellett egy nagyon könnyű gerinckorrigáló legyen, így könnyebb emelni, pakolni.

Méretek: 44cm x 74cm x 34cm, 10.1kg

Magas ellenállású, karc és izzadságálló kárpit 13+65 féle színben és nagy strapabírású bükkfa váz lakkozott vagy színre fényezett variációkban (akár több 100 féle színben). Találd meg az egyéni stílusodat. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mi segítünk. Hívj minket a +36 30 225 6461 -en vagy írj:

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
7/14/24

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben
LEGYÉL A PILATES OKTATÓJA - TANFOLYAMAINK 2024-BEN
7/14/24

Pilates tanfolyamainkon nemzetközi diplomát nyújtó képzést kínálunk. Mélyreható tudás, moduláris tananyag, hatékonyság a kulcsszavaink!

bővebben
PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
7/14/24

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben