SZEMLÉLETMÓD, TERÁPIÁS MÓDSZER

Feltérképezzük az izom-, szövet- és mozgásláncokban megbúvó gyenge láncszemet, ami kiváltja, okozza a panaszt. Ezután a fő okkal kezdünk el dolgozni, így gyakran nagyon gyors fájdalom javulás, vagy akár teljes megszűnés következik be. Átfogó, - vagyis holisztikus - rendszerben vizsgáljuk és kezeljük, beleértve a nem izomzati, ízületi vagy szöveti okokat is mint például pszichés, lelki, életmódbeli okok. Ezt integráljuk egy ideg- izom rendszeri visszacsatoláshoz, mozgáshoz, történetesen a Pilatessel.

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
7/17/24

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben
LEGYÉL A PILATES OKTATÓJA - TANFOLYAMAINK 2024-BEN
7/17/24

Pilates tanfolyamainkon nemzetközi diplomát nyújtó képzést kínálunk. Mélyreható tudás, moduláris tananyag, hatékonyság a kulcsszavaink!

bővebben
PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
7/17/24

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben