RÚGÓS FAL

Ára: 152. 400 Ft (120.000 Ft + ÁFA) Az ár a szállítási és csomagolási költséget nem tartalmazza.

Az opcionálisan hozzá választható labdatartó ára 30.000 Ft + ÁFA (alap kivitelben)

Ez a helytakarékos felszerelés tökéletes megoldás stúdiókban, akár a csoportos foglalkozások kiegészítője is lehet, mivel több Pilates rúgós falat is felszerelhetsz a falra. A Pilates szerelmesei számára a Pilates rúgós fal egyszerű és nagyszerű módja annak, hogy toronymunkát adjon az edzéseihez anélkül, hogy nagyobb Pilates felszerelésekbe kellene fektetnie. A két rúgószettel, rúddal és pántokkal, 22 akasztási ponttal több, mint 100 gyakorlat több száz variációját lehet végezni.

Opcionálisan választható hozzá egyedi gyártású, innovatív labda, karika, szalag tartó, amivel minden fontos eszközt egy helyen, könnyedén rendezetten tárolhatsz.

  • Prémium minőségű laminált lap – közel 100 féle szín és minta változat
  • 22 akasztási pont
  • 2 kar és 2 láb rúgó
  • keményfa lábrúd
  • falra szereléshez kötőelemek
  • Méretek: 180cmx50cm

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
7/17/24

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben
LEGYÉL A PILATES OKTATÓJA - TANFOLYAMAINK 2024-BEN
7/17/24

Pilates tanfolyamainkon nemzetközi diplomát nyújtó képzést kínálunk. Mélyreható tudás, moduláris tananyag, hatékonyság a kulcsszavaink!

bővebben
PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
7/17/24

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben