MILYEN PANASZ ESETÉN ÉRDEMES HOZZÁNK FORDULNI?

A hát fájdalmak esetében szinte mindenféle panasszal érdemes hozzánk fordulni: a sérvtől, a megmagyarázhatatlan szúró, nyilalló... stb rendszeres vagy időszakos fájdalmakon át. Jó, ha van már orvosi diagnózis, ha nincs és komplikáltabb az eset, vagy szükséges számunkra, akkor referálunk a megfelelő helyre. Eredményesen dolgozunk térd fájdalmakkal, de szinte minden ízületi fájdalommal van és volt már dolgunk és eredményeink: Könyök, váll, boka panaszok.

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
7/14/24

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben
LEGYÉL A PILATES OKTATÓJA - TANFOLYAMAINK 2024-BEN
7/14/24

Pilates tanfolyamainkon nemzetközi diplomát nyújtó képzést kínálunk. Mélyreható tudás, moduláris tananyag, hatékonyság a kulcsszavaink!

bővebben
PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
7/14/24

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben