MAGYAR PILATES GÉPEK

A Fűzy Pilates System elérhető áron kínál magas minőségű, tartós Pilates gépeket.

fuzypilates.com_gepek_39

Olyan Pilates gépeket álmodtunk meg, amelyek a hazai piacon elérhető áron, magas minőséget nyújtanak. A gyártás során a sok éves tapasztalatainkat és a nemzetközi cégeknél megismert megoldásokat vettük alapul. Fontosnak tartottuk a mai kor esztétikai és minőségi igényeit, így ezek mentén alkottuk meg a designt.

Modern, igényes Pilates gépeket kínálunk, az alapszínek mellett a színskáláról választható bármely színkombinációval. Így az egyedi designnal a stúdiók ékkövévé válhat az általunk kínált Pilates géppark.

Fontosnak tartottuk, hogy magyar alapanyagokból, hazai szakemberek bevonásával készüljenek Pilates gépeink. Reformer, szék és gerinckorrigáló szerepel jelenleg a kínálatunkban, de a termék családot bővítjük.

Nézz körül honlapunkon, ide kattitntva ismerd meg a Pilates gépcsaládunkat!

| | | |

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

EDZÉS ÉS A TÜKÖR
5/13/21

Hogyan használjuk a tükröt edzéshez, Pilateshez? Kell-e vagy sem? Olvasd végig, nem lesz rövid, de legalább megérted magadat és azt, hogy hogyan edz!

bővebben
BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
5/13/21

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben