HOGYAN LEHET FŰZY PILATES STÚDIÓT NYITNI?

✅Megbízható márka
✅Eredményes minôségi munka
✅Folyamatos fejlôdés!

Biztos alapokon nyugszik a Fűzy Pilates Franchise Hálózat, amely a világjárványban is megmutatta erejét és stabilitását.  A napi éltető mozgás mellett rehabilitációval, egyénre szabott fájdalom-terápiával dolgozunk, ami az egészségmegőrzés fontos elemeként, a nehéz időkben is biztosított munkát oktatóinknak, partner stúdióinknak.  Mi a titok?

Pápán nyílik Fűzy Pilates Stúdió hamarosan.. A szerződést Koltay Eszter, Franschise igazgató és Bali Andrea, a pápai stúdió vezetője írta alá.

Olyan koncepciót dolgoztunk ki a Fűzy Pilates Franchise Hálózatban, amelyben viszonylag kis befektetéssel, -gépparkkal, szakmai segítséggel és kiépített márkával- egyszerűen, rövid idő alatt lehet stúdiót nyitni. Maga az általunk kidolgozott rendszer ráléptet arra az útra, amellyel a stúdiód rentábilissá válik. A háttérben 20 év tapasztalata  és a minőségbe vetett töretlen hitünk áll! Hiszen az a célunk és küldetésünk, hogy a vendégeinknek a legmagasabb minőséget nyújtsuk, egy olyan egyedülálló élményt adjunk, ami megoldást jelent a hétköznapi mozgással kapcsolatos igényükre valamint problémáikra egyaránt. Mindezt támogatjuk egy nemzetközi oktató programmal, valamint egyedi, igényes dizájnnal! Ha Te az vagy,  aki szeret emberekkel foglalkozni, életed a mozgás vagy befektetni szeretnél és  keresed az új utakat és kihívásokat, várunk szeretettel csapatunkba! 

Fűzy Gábor

https://www.youtube.com/watch?v=QUAKA1cTANg
| | |

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

EDZÉS ÉS A TÜKÖR
6/17/21

Hogyan használjuk a tükröt edzéshez, Pilateshez? Kell-e vagy sem? Olvasd végig, nem lesz rövid, de legalább megérted magadat és azt, hogy hogyan edz!

bővebben
BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
6/17/21

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben