HÁT-FÁJDALOM KÖZPONT

Ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája!
Az ízületi, gerinc és hátfájdalmak 80%-nál valamilyen mozgásrendszeri disz-funkció áll a háttérben. Ennek a feltérképezésében és megoldásában vagyunk tapasztaltak és elhivatottak. A fájdalmakat következményekként, panaszként kezeljük és megkeressük a valódi kiváltó okát. A Hát-Fájdalom központ egy olyan átfogó komplex szolgáltatást nyújt a fájdalmak gyors, tartós megoldásában, ami 96-97% hatékonysággal működik. Elsősorban (de nem kizárólag) a hát- és gerinc problémáira kínálunk hatékony megoldásokat, de egyéb ízületi fájdalomra például térd, váll, boka is célzott terápiás mozgást ajánlunk!

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
7/14/24

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben
LEGYÉL A PILATES OKTATÓJA - TANFOLYAMAINK 2024-BEN
7/14/24

Pilates tanfolyamainkon nemzetközi diplomát nyújtó képzést kínálunk. Mélyreható tudás, moduláris tananyag, hatékonyság a kulcsszavaink!

bővebben
PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
7/14/24

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben