ÉRDEKLŐDÉS KÉPZÉSRŐL

Szabó Anita Krisztina szaanik13@gmail.com 06304215862 Érdeklődés képzésről Tisztelt Fűzy Gábor! Temesi Szilvia javaslatára fordulok most Önhöz, kérem, engedje meg, hogy bemutatkozzam. Budapesten születtem és élek a mai napig, immár 43 éve. Középiskolás korom óta a rendszeres sportolás az életem részévé vált, eleinte az alkatom miatt. Alakformáló tornák, aerobik, step aerobik, spinning, trx, futás stb., heti 4-6 órában. 2013-ban gerincproblémák miatt fel kellett hagynom az intenzív sporttal. A hagyományos orvosi kezelések, gyógytornák és természetgyógyászat igénybevétele után alternatív mozgásformák után kutattam, így kerültem közelebbi kapcsolatba a jógával és a pilates-szel, melyekkel a mai napig, heti több órában igyekszem magam karbantartani. Ezzel együtt az életszemléletem is megváltozott. 2018-ban sérülés miatt félbe kellett hagynom egy gerincjóga oktatói képzést, amely elbizonytalanított, hogy vajon jó úton járok-e. A regenerálódást követően pilates-szel tértem vissza a mozgás világába, amelyben Temesi Szilvi volt a segítségemre. A mai napig részt veszek Szilvi óráin és az általa megrendezésre kerülő pilates táborokon is, valamint ismét jógázom. Már jó ideje foglalkoztat a gondolat, hogy szeretnék komolyabban foglalkozni a helyes és rendszeres testmozgással, ezzel is javítva nemcsak a saját, hanem embertársaim életminőségén és úgy érzem, itt az ideje, hogy megtegyem az első lépést. Több sérülés kapcsán vettem részt gyógytornákon és egy gyógytornász egyszer azt mondta nekem, hogy "minden mozgásszervi problémára a mozgás a megoldás". Ezzel a nézettel könnyen azonosulni tudtam és sokszor felidézem a mindennapjaimban. Manapság már sok lehetőség van oktatói képzésen való részvételre, de én minőségi, alapos, megbízható tudást szeretnék kapni, amelyet hosszú távon és biztonsággal alkalmazgatok és amelyre lehet "építkezni". Fentiek alapján szeretnék részt venni az Önök által megrendezésre kerülő pilates oktatói képzéseken, ehhez kérném szíves segítségét, javaslatát, észrevételeit. Remélem, levelemmel nem tartottam fel. Válaszát előre is megköszönve, Tisztelettel: Szabó Anita Krisztina 3 176.63.3.12 Mozilla/5.0 (Linux; Android 10; SM-A405FN Build/QP1A.190711.020; wv) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Chrome/87.0.4280.101 Mobile Safari/537.36 https://fuzypilates.hu/kapcsolat/ 2021.01.13. 22:33 Fűzy Pilates A mozgás szabadsága! https://fuzypilates.hu info@ab-marketing.hu

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

EDZÉS ÉS A TÜKÖR
1/13/21

Hogyan használjuk a tükröt edzéshez, Pilateshez? Kell-e vagy sem? Olvasd végig, nem lesz rövid, de legalább megérted magadat és azt, hogy hogyan edz!

bővebben
BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
1/13/21

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben