★ SZTÁROK ÉS A PILATES ★

10987640_428078167359252_505561514992018825_n
7/22/21
BLOG

Sokáig a Pilates a csak táncosok, sportolók "kiváltsága" volt. A 90-es évek végétől egyre több sztár kezdte felfedezni és élvezni ennek a különleges edzésnek a hatásait.

Olyan sztárok vették fel edzőpalettájukra, mint: Julia Roberts, Cindy Crawford, Sarah Jessica Parker, Oprah, Demi Moor, Paris Hilton, Gizelle Bundchen, Kate Moss hogy néhányat említsünk a leghíresebbekből. Miért lett ilyen népszerű? Mert teljesen más érzetet nyújt, mint bármilyen más edzés és emellett az alakot is mássá formálja. Karcsúbb, szebb izomzat az eredménye (persze nem 3 hét alatt). Egyszerűen széppé teszi a testet.

De, hogy a férfiak se panaszkodjanak náluk ott van: Curt Schilling, Tiger Woods, David Backham, Michael Jordan, Kobe Bryant, Phil Mickelson, LeBron James csak, hogy a maszkulin oldalon is említsünk néhányat. Ők nyilván nem a női szépség oldal miatt választották. Itt már inkább a teljesítmény, sérülések csökkentése, jobb izomérzet, jobb erőelosztás, hatékonyabb izomrendszer, ami dominált.

Mindezeken túl egységesen javítja a tartást és az ízületek egészségére gyakorolt hatása nemtől függetlenül kimagasló. 

Gyere Te is Pilatesre! 

| | |

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

EDZÉS ÉS A TÜKÖR
7/22/21

Hogyan használjuk a tükröt edzéshez, Pilateshez? Kell-e vagy sem? Olvasd végig, nem lesz rövid, de legalább megérted magadat és azt, hogy hogyan edz!

bővebben
BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
7/22/21

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben