TOP 5 PILATES GYAKORLAT

IMG_3442
2021. 04. 15.
BLOG

Végezd naponta, garantált a hatás! 

Hosszú évek tapasztalata alapján az alábbi  Pilates gyakorlatok bírnak a legnagyobb hatékonysággal. Rendszeresen, naponta érdemes elvégezni és a befektetett munka garantáltan megtérül. Minden egyes gyakorlat elsőre könnyűnek tűnik, ám ha minden instrukcióra figyelünk rájövünk, hogy az összetett mozdulatsor  odafigyelést igényel. A gyakorlatok hatékonysága is épp ebben rejlik!

Szeretettel osztom meg veletek a  TOP 5 Pilates gyakorlatot!

Vállhíd
Összetett gyakorlat, amelynek nagyon erőteljes hatásai vannak. Erősíti a gerinc alsó szakaszát, erősíti a csípő hátsó izmait, amelyek általában gyengék a comb és a fenék találkozásánál . Dolgoztatja a combközelítőket és a központot valamint közben figyelni kell a légzésre. 

Hattyú
A derék megfelelő ívét és erejét segíti kialakítani emellett segíti a felső háti szakasz nyújtását. Összességében nagy hatékonysággal az egész hátsó láncot erősíti. 

Lábnyújtás
Ez a gyakorlat a csípő körüli izmokat teszi rendbe, közben  dolgozik a központ és a gerinc. Ez a gyakorlat összhangba hozza a csípő, gerinc és  törzs működését. 

Úszás 
Az egész törzs izmot megdolgoztatja, az elülső és hátulsó láncokat erősíti és egymáshoz képesti viszonyt is rendezi. A Has, hát és mellizmokat erősíti és a törzs stabilitásán dolgozik. 

Oldalhajlás
A gerinc mozgékonyságát egy másik irányból közelíti meg és segíti a ruganyosságát és erejét megtartani. A törzs izmait rendezi

https://www.youtube.com/watch?v=1j0yUzkPLK4&feature=youtu.be

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
2021. 04. 15.

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben
FENYŐ IVÁN ÉS FŰZY GÁBOR BESZÉLGETÉSE SZOMBATHELYEN
2021. 04. 15.

A Weöres Sándor Színház Krúdy klubjában beszélget 2023. augusztus 28-án Fenyő Iván színész, közszereplő, és Fűzy Gábor, nemzetközi Pilates mestertanár.

bővebben
PILATES OKTATÓ KÉPZÉSEINK – 2023. TAVASZ
2021. 04. 15.

A nemzetközi követelményeknek megfelelő képzőközpontunk Talaj 1, 2, 3 és Reformer 1 tanfolyamot indít 2023. tavaszán.

bővebben
A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben