MIT IS CSINÁLUNK EGY BABABARÁT KISCSOPORTOS PILATES ÓRÁN?

Pregnant young woman doing prenatal yoga. Tree pose
2018. 06. 25.
BLOG

Azokra az anyukákra gondoltunk elsősorban, akiknek nincs segítsége a mindennapokban, és mégis szeretne egy kis időt fordítani a mozgására, egészség visszaszerzésére, vagy megtartására.

Minden hozzánk érkező anyával megbeszéljük, hogy volt-e műtéte (császármetszés, vakbélműtét, bármilyen izmot átvágó műtét), leellenőrizzük a hasfal állapotát és ennek megfelelő gyakorlatokat végzünk majd az órán. Gyakran többféle problémával küzdő anyák vannak jelen az edzésen, így nem mindenki végezhet ugyanolyan feladatot, vagy ugyanabban a formában. Ezt az egyénre szabást csoportos órán is igyekszünk megtartani, ezért is fontos, hogy nálunk kiscsoportokban történik a foglalkozás. Ebben az esetben 10 vendégnél többet nem fogadunk.

A másik fontos része az edzésnek, hogy nem dolgozunk a babákkal. Nem használjuk súlyzóként. Ennek nagyon meghatározó okai vannak. Különböző életkorú, súlyú, mozgású babák vannak, és azok anyukája is különböző fizikai állapotban vannak, különböző élethelyzetekkel, megoldandó problémákkal.

Igyekszünk a babák, kisgyerekek kedvében is járni, játékokkal teli dobozzal, különböző sporteszközökkel.

Szép látvány nézni, ahogy anyukák között játszanak, felfedezik a világot, szociálisan fejlődnek, miközben édesanyjuk tud magára figyelni, és foglalkozni az egészségével.

Gyere bababarát Pilatesre!

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

PILATES OKTATÓ KÉPZÉSEINK – 2023. TAVASZ
2018. 06. 25.

A nemzetközi követelményeknek megfelelő képzőközpontunk Talaj 1, 2, 3 és Reformer 1 tanfolyamot indít 2023. tavaszán.

bővebben
TAVASZI KÉPZÉSEK
2018. 06. 25.

A Pilates oktató programunk a Michael King Pilates iskola egy tudományosan fejlesztett oktatási rendszer.

bővebben
A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben