MIT IS CSINÁLUNK EGY BABABARÁT KISCSOPORTOS PILATES ÓRÁN?

Pregnant young woman doing prenatal yoga. Tree pose
2018. 06. 25.
BLOG

Azokra az anyukákra gondoltunk elsősorban, akiknek nincs segítsége a mindennapokban, és mégis szeretne egy kis időt fordítani a mozgására, egészség visszaszerzésére, vagy megtartására.

Minden hozzánk érkező anyával megbeszéljük, hogy volt-e műtéte (császármetszés, vakbélműtét, bármilyen izmot átvágó műtét), leellenőrizzük a hasfal állapotát és ennek megfelelő gyakorlatokat végzünk majd az órán. Gyakran többféle problémával küzdő anyák vannak jelen az edzésen, így nem mindenki végezhet ugyanolyan feladatot, vagy ugyanabban a formában. Ezt az egyénre szabást csoportos órán is igyekszünk megtartani, ezért is fontos, hogy nálunk kiscsoportokban történik a foglalkozás. Ebben az esetben 10 vendégnél többet nem fogadunk.

A másik fontos része az edzésnek, hogy nem dolgozunk a babákkal. Nem használjuk súlyzóként. Ennek nagyon meghatározó okai vannak. Különböző életkorú, súlyú, mozgású babák vannak, és azok anyukája is különböző fizikai állapotban vannak, különböző élethelyzetekkel, megoldandó problémákkal.

Igyekszünk a babák, kisgyerekek kedvében is járni, játékokkal teli dobozzal, különböző sporteszközökkel.

Szép látvány nézni, ahogy anyukák között játszanak, felfedezik a világot, szociálisan fejlődnek, miközben édesanyjuk tud magára figyelni, és foglalkozni az egészségével.

Gyere bababarát Pilatesre!

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
2018. 06. 25.

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben
FENYŐ IVÁN ÉS FŰZY GÁBOR BESZÉLGETÉSE SZOMBATHELYEN
2018. 06. 25.

A Weöres Sándor Színház Krúdy klubjában beszélget 2023. augusztus 28-án Fenyő Iván színész, közszereplő, és Fűzy Gábor, nemzetközi Pilates mestertanár.

bővebben
PILATES OKTATÓ KÉPZÉSEINK – 2023. TAVASZ
2018. 06. 25.

A nemzetközi követelményeknek megfelelő képzőközpontunk Talaj 1, 2, 3 és Reformer 1 tanfolyamot indít 2023. tavaszán.

bővebben
A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben