HOGYAN LEHET FŰZY PILATES STÚDIÓT NYITNI?

✅Megbízható márka
✅Eredményes minôségi munka
✅Folyamatos fejlôdés!

Biztos alapokon nyugszik a Fűzy Pilates Franchise Hálózat, amely a világjárványban is megmutatta erejét és stabilitását.  A napi éltető mozgás mellett rehabilitációval, egyénre szabott fájdalom-terápiával dolgozunk, ami az egészségmegőrzés fontos elemeként, a nehéz időkben is biztosított munkát oktatóinknak, partner stúdióinknak.  Mi a titok?

Pápán nyílik Fűzy Pilates Stúdió hamarosan.. A szerződést Koltay Eszter, Franschise igazgató és Bali Andrea, a pápai stúdió vezetője írta alá.

Olyan koncepciót dolgoztunk ki a Fűzy Pilates Franchise Hálózatban, amelyben viszonylag kis befektetéssel, -gépparkkal, szakmai segítséggel és kiépített márkával- egyszerűen, rövid idő alatt lehet stúdiót nyitni. Maga az általunk kidolgozott rendszer ráléptet arra az útra, amellyel a stúdiód rentábilissá válik. A háttérben 20 év tapasztalata  és a minőségbe vetett töretlen hitünk áll! Hiszen az a célunk és küldetésünk, hogy a vendégeinknek a legmagasabb minőséget nyújtsuk, egy olyan egyedülálló élményt adjunk, ami megoldást jelent a hétköznapi mozgással kapcsolatos igényükre valamint problémáikra egyaránt. Mindezt támogatjuk egy nemzetközi oktató programmal, valamint egyedi, igényes dizájnnal! Ha Te az vagy,  aki szeret emberekkel foglalkozni, életed a mozgás vagy befektetni szeretnél és  keresed az új utakat és kihívásokat, várunk szeretettel csapatunkba! 

Fűzy Gábor

https://www.youtube.com/watch?v=QUAKA1cTANg

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
2021. 06. 17.

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben
FENYŐ IVÁN ÉS FŰZY GÁBOR BESZÉLGETÉSE SZOMBATHELYEN
2021. 06. 17.

A Weöres Sándor Színház Krúdy klubjában beszélget 2023. augusztus 28-án Fenyő Iván színész, közszereplő, és Fűzy Gábor, nemzetközi Pilates mestertanár.

bővebben
PILATES OKTATÓ KÉPZÉSEINK – 2023. TAVASZ
2021. 06. 17.

A nemzetközi követelményeknek megfelelő képzőközpontunk Talaj 1, 2, 3 és Reformer 1 tanfolyamot indít 2023. tavaszán.

bővebben
A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben