FENYŐ IVÁN ÉS FŰZY GÁBOR BESZÉLGETÉSE SZOMBATHELYEN

Fenyő Iván és Fűzy Gábor
A Weöres Sándor Színház Krúdy klubjában beszélget 2023. augusztus 28-án Fenyő Iván színész, közszereplő, és Fűzy Gábor, nemzetközi Pilates mestertanár.
2024. 07. 17.
AKTUÁLIS
A Weöres Sándor Színház Krúdy klubjában beszélget 2023. augusztus 28-án Fenyő Iván színész, közszereplő, és Fűzy Gábor, nemzetközi Pilates mestertanár.
plakat 1950 Fenyő Iván a filmezés és színészet mellett különös gondot és jelentőséget fordít az önismeretre, spirituális ébredésre, testi-lelki egyensúlyra. 2014 óta tart a tudatosság és önismeret területeken előadásokat. 


Fűzy Gábor, nemzetközi Pilates mestertanárral természetesen a PILATES okán találkoztak és alakult ki közöttük jó kapcsolat. 

A két tudatos gondolkodó beszélget A test, a lélek és a szellem harmóniájáról 2023. augusztus 28-án 18.00 órától Szombathelyen, a Weöres Sándor Színház Krúdy Klubjában. A másfél órásra tervezett beszélgetés interaktív lesz, a résztvevők is bekapcsolódhatnak és kérdezhetnek. 

Helyfoglalás érkezési sorrendben!
Jegyár: 4950 Ft
Személyesen új stúdiónkban Szombathelyen, a Szent László Király utca 6. szám alatt lehet jegyet vásárolni hétköznapokon. 

Online jegyvásárlás a fizetés gombra kattintva:

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
2024. 07. 17.

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben
LEGYÉL A PILATES OKTATÓJA - TANFOLYAMAINK 2024-BEN
2024. 07. 17.

Pilates tanfolyamainkon nemzetközi diplomát nyújtó képzést kínálunk. Mélyreható tudás, moduláris tananyag, hatékonyság a kulcsszavaink!

bővebben
PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
2024. 07. 17.

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben