PILATES GÉPEK

Fűzy Pilates gép manufaktúra – egyediség, kiváló funkció, magas minőség

Olyan Pilates gépparkot álmodtunk meg, amelyek többet nyújtanak egy  egyszerű Pilates gépeknél: különleges, egyedi dizájn, a hazai piacon elérhető  áron, magas minőséggel és kiváló funkcióval!

A GYÁRTÁS SORÁN A TÖBB MINT 20 ÉVES TAPASZTALATUNKAT ÉS A NEMZETKÖZI CÉGEKNÉL MEGISMERT MEGOLDÁSOKAT VETTÜK  ALAPUL!

Fontosnak tartottuk a mai kor esztétikai és minőségi igényeit, így ezek  mentén alkottuk meg a designt. Modern, igényes Pilates gépeket  kínálunk, az alapszínek mellett a színskáláról választható bármely  színkombinációval, többféle kárpit színnel. Így az egyedi designnal a  stúdiók ékkövévé válhat az általunk kínált Fűzy Pilates géppark.

Nem csak simán Pilates gépet adunk el, hanem szakmai tapasztalatunkkal,  tudásunkkal segítünk, hogy egyedivé varázsold a stúdiódat/otthonodat.  Olyan struktúrával (gépparkkal) ami, hatékony edzéseket nyereséges  stúdiót tesz lehetővé. Több mint 30 sikeres stúdiót szereltünk fel, több 100  sikeres tanárt képeztünk ki. Számos otthont rendeztünk be. Legyen a tiéd a  következő!A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben