fuzylogohd_512_512

STÚDIÓ HÁLÓZAT

“Egységben az Erő”

A Fűzy név a Pilatesben és a fitneszben is ismert és elismert márka. A magas szakmai minőséget és eredményességet képviseli. Megbízható márka, eredményes minőségi munka, folyamatos fejlődés!

Ezt a hármas egységet képviselik a Fűzy Pilates Stúdiók. Országos hálózatunk alapja a minőségi, nemzetközileg is magas szinten elismert oktató képzés!

20 év tapasztalat áll mögöttünk, folyamatosan bővülő stúdió hálózatunkban a több, mint ezer visszajáró vendégünk a legnagyobb sikerünk!

Egyetlen magyar tulajdonú Pilates hálózat vagyunk, hazai erőforrásokra támaszkodva.

franchise_boritokep
celunkeskuldetesunk_borito

Célunk és küldetésünk

  • Megéreztetni az emberekkel a mozgás szabadságát, a fájdalom nélküli életet.
  • Megismertetni, hogy a tested csak a tiéd és viseld méltó gondját.
  • Megtanítani, hogy lehetsz egyszerre erôs és ruganyos, stabil, de légies.
  • Mindezt pedig minél több emberhez eljuttatni, minél több embernek segítve, részt vállalva egy egészségesebb jobb világ formálásában.

Amennyiben tudsz azonosulni ezekkel a célokkal, várunk a csapatunkba!

Történetünk

Fűzy Gábor vagyok, nemzetközi Pilates mestertanár.
A történetem egy sportsérülésből adódó komoly gerincproblémával indult, még egyetemista koromban. Két választásom volt: műtét, vagy torna egész életen át.
Az utóbbit választottam.

A Magyar Testnevelési Egyetemen diplomáztam, majd az USA-ban és az Egyesült Királyságban tanultam rehabilitációt, erőnléti edzést, táplálkozást olyan nevektől, mint Paul Check, Charles Poliquin. Több mint 10 sportágban dolgoztam erőnléti edzőként és tanácsadóként. Hazai és nemzetközi érmek, egyéni csúcsok jelezték a hatékony munkát. Több egészségügyi főiskolán oktattam éveken át, számos sportszövetségnek tartottam előadást.

Sokat tettem azért, hogy a Pilates Magyarországon minél inkább elterjedjen. Több hazai Pilates esemény megszervezésében vettem részt és a legnagyobb hazai Nemzetközi Pilates Konferencia is a nevemhez fűződik.

Rendszeres meghívott előadója vagyok külföldi Pilates rendezvényeknek.

2007-ben elindítottam a hazai Pilates oktató képzést Michael King módszere alapján (akkor még mint Pilates Institute), ma mint Michael King Pilates Iskola. Ennek az iskolának a vezetője, nemzetközi képviselője, oktatótanára vagyok. Ezt követően kezdett körvonalazódni egy stúdió hálózat elképzelése, aminek eredményeképpen jött létre a Fűzy Pilates Franchise Hálózat.

Jelenleg a családommal Szombathely a bázisunk. Itt neveljük három fiúgyermekünket feleségemmel - Koltay Eszterrel, aki szintén testnevelő, Pilates oktató, és a Fűzy Pilates Franchise Hálózat vezetője. Itt hoztuk létre az ország egyik legsikeresebb Pilates stúdióját és ez adta a mintát és az alapot hálózatunk sikeréhez.

Pilates és még annál is több

A Pilates mellett két egyedülállóan hatékony, nemzetközileg elismert rehabilitációs és eredmény centrikus terápiás program, a Hát-fáj-dalom és a BRIS is a nevemhez fűződik.

2019-re beérett a sok fejlesztés is és elkezdtünk saját kialakítású pilates gépeket, eszközöket gyártani.

Ez tette lehetővé a Fűzy Pilates Hálózat hatékony és gyors fejlődését.

Mindenhol a magas színvonalú tudást, a minőségi, hatékony munkát igyekszem képviselni.

A világ számos pontján oktattam Pilatest, nemzetközi rendezvények előadója, workshopok vendége vagyok. Számtalan Pilates oktató került ki a szárnyaim alól.

Argentína | Szlovénia | Görögország | Irán | Bulgária | Románia | Izrael | Olaszország | Spanyolország | Portugália | Uruguay | Oroszország | Korea | Franciaország | UK | Törökország | Ausztria | Horvátország | Svájc | Litvánia Szaúd-Arábia

fuzypilates.com_stockfotok_03
miertapilates_borito

Miért Pilates?

A Pilates az egyik legszélesebb spektrumban ajánlható és végezhető testedzés.

Egy olyan, közel száz esztendős mai szóval élve „funkcionális” mozgásforma, ami egyszerre teszi erőssé és hajlékonnyá a gerincet és formálaja a testet.

Javítja a testtartást, a gerinc-, ízületi és mozgásszervi bántalmakat. Nemre, korra való tekintet nélkül elkezdhető és végezhető. Ajánlott rehabilitációra és élsportolóknak.

30 edzés után
MUTASD!

20 edzés után
LÁSD!

10 edzés után
ÉREZD!

A Pilates Történet...

A módszer több mint 100 éve bontakozott ki nevét a német Joseph Hubertus Pilates után kapta.

Születése óta angolkórban, asztmában és ízületi fájdalmakban szenvedett, életét már korán a sportolásnak és az egészségnek szentelte.

Az I. Világháborúban internátusba került Man-szigetére, itt továbbfejlesztette módszerét, amelynek segítségével alanyai fizikailag megerősödtek, így elkerülték a spanyolnáthát - amely ezreket ölt meg.

1926-ban New York-ba költözött, itt alapította meg testedző stúdióját. Kora legnagyobb táncosai, sportolói és táncoktatói jártak hozzá, hogy rehabilitálódjanak, gyógyuljanak és jobb eredményeket érjenek el.

80 éves korában még fitt és egészséges volt módszerének köszönhetően, amit haláláig fejlesztett.

Rengeteg gyakorlatot és eszközt hozott létre. Álma az volt, hogy a Pilates mindenkihez eljusson.

tortenetpilates_borito

Célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk
a Pilates jótékony hatásait...

A Pilates megtanítja a mozgás szabadságát, megadja a test szabadságát és hozzásegít az élet szabadságához. A Pilatessel könnyedebb, stabilabb, de rugalmasabb leszel testben, lélekben és az életben. A Pilatessel harmóniába kerülsz önmagaddal és a világgal. A Pilates hatására tökéletes kontrollt nyersz a tested felett és teljesebbé válik az életed.

hatfajdalom_randomkepzes

Kiváló üzleti Modell!

Franchise modellünk egy olyan jól tervezhető üzleti modellt kínál, amellyel te is könnyen válhatsz sikeressé. Velünk a franchise és fitnesz iparhoz képest is alacsony bekerülési költség ellenére - magas hozam érhető el. Közép Európában a Pilatesnek hatalmas növekedési potenciálja van. A franchise modellünkkel ezt a növekedést segítjük mind üzletileg, mind szakmailag. Legyen Neked is saját stúdiód!

Amit kínálunk

Alacsony befektetés

Magas Profit

Kiszámíthatóság

Erős szakmai támogatás

Elegáns dizájn

Prémium minőség

Magas színvonal

Átfogó képzési rendszer

Egyedülálló piaci lehetőség

Válaszd a számodra legideálisabbat!

Fűzy Pilates Stúdió többféle kategóriában, többféle igényre és célra szabva!

Kidolgoztuk, miként lehet az erőforrásokhoz igazítva a legideálisabb négyzetméter kihasználtsággal, a legnagyobb profitot és legszélesebb vendégkört elérni!

Így a választás szabadsága a Tiéd, mi pedig a tartalmat adjuk hozzá! Konzultáljunk a lehetôségekről, találjuk meg együtt a számodra legjobb választást!

ujidealisvalasztas_borito