ÁLTALÁNOS KAPCSOLATI ŰRLAP

[honeypot honeypot-617 id:stuckspct class:szpemstop][text* your-name id:name class:form-control name:name placeholder"Név *"][email* your-email id:email class:form-control name:email placeholder"E-mail *"][text* your-tel id:phone class:form-control name:phone placeholder"Telefonszám *"]
[captchar captcha-1 class:form-control placeholder "Ellenőrző kód megadása *"]
[captchac captcha-1]
[text* your-subject id:subject class:form-control name:subject placeholder"Tárgy *"][textarea* your-message id:uzenetmezo class:form-control placeholder"Írd ide az üzeneted... *"][submit class:btn class:btn-info class:btn-block "Küldés"] 1 Üzenet érkezett „[your-subject]” tárggyal a weboldalról [your-name] info@fuzypilates.com Feladó: [your-name] <[your-email]> Tárgy: [your-subject] Telefonszám: [your-tel] Üzenet törzse: [your-message] --- https://fuzypilates.hu Reply-To: [your-email] 1 Automatikus válaszüzenet „[your-subject]” Fűzy Pilates [your-email] Tisztelt [your-name]! Köszönjük szépen; megkaptuk az érdeklődését, 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Az Ön elérhetőségei: [your-email] | [your-tel] Üdvözlettel: Fűzy Gábor E-mail: info@fuzypilates.com Tel.: +36 30 225 6461 Web: https://fuzypilates.hu --------------------------------- Üzenetének szövege: [your-message] Reply-To: info@fuzypilates.com Köszönjük szépen az üzenetet, amelyet továbbítottunk! Egy hiba történt az üzenet küldése során, a műveletet meg kell ismételni. Egy vagy több mező hibát tartalmaz, az ellenőrzést és javítást követően a műveletet meg kell ismételni. Egy hiba történt az üzenet küldése során, a műveletet meg kell ismételni. Az üzenet elküldése előtt a feltételeket el kell fogadni. Kötelező mező. A mező túl hosszú. A mező túl rövid. Nem megfelelő a dátum formátuma. A dátum korábbi, mint az engedélyezett legkorábbi időpont. A dátum az engedélyezett időpont utáni. Ismeretlen eredetű hiba történt a fájlfeltöltéskor. Nem engedélyezett az ilyen típusú fájl feltöltése. Túl nagyméretű a fájl. Hiba történt a fájlfeltöltés közben. A szám formátuma érvénytelen. A szám kisebb az engedélyezett legkisebb számnál. A szám nagyobb az engedélyezett legnagyobb számnál. A quiz-kérdésre adott válasz hibás. A megadott e-mail cím érvénytelen. Az URL Cím érvénytelen A telefonszám érvénytelen.

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

PILATES ÉS MOZGÁSSZERVI PANASZOK CÉLZOTT TERÁPIÁJA SZOMBATHELYEN
2020. 10. 23.

Új Pilates stúdióval és Hát-Fájdalom Központtal bővült a jövőre 15. születésnapját ünneplő Fűzy Pilates Szombathely. A Géfin Gyula utcai stúdiótól pár lésére, exkluzív környezetben a Vívócsarnok alatt immár az egyéni Pilates órák mellett az ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája is elérhető. A stúdióvezető Fűzy Gáborral beszélgettünk.

bővebben
FENYŐ IVÁN ÉS FŰZY GÁBOR BESZÉLGETÉSE SZOMBATHELYEN
2020. 10. 23.

A Weöres Sándor Színház Krúdy klubjában beszélget 2023. augusztus 28-án Fenyő Iván színész, közszereplő, és Fűzy Gábor, nemzetközi Pilates mestertanár.

bővebben
PILATES OKTATÓ KÉPZÉSEINK – 2023. TAVASZ
2020. 10. 23.

A nemzetközi követelményeknek megfelelő képzőközpontunk Talaj 1, 2, 3 és Reformer 1 tanfolyamot indít 2023. tavaszán.

bővebben
A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben