IMPRESSZUM

A weblap tulajdonosa

Testem - Lelkem Kft.
Fűzy Gábor
Cím: 9700 Szombathely,Géfin Gyula u. 22.
Telefonszám: +36 20 342 4787
E-mail cím:


Design:

Always Better Marketing
E-mail: info@ab-marketing.hu


Tárhelyszolgáltató: Websupport Magyarország Kft.
Tárhelyszolgáltató címe: 1132 Budapest Victor Hugo u. 18-22.
Tárhelyszolgáltató e-mail címe: 

Jogi nyilatkozat

A www.fuzypilates.com tartalma (cikkek, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi és bármilyen más média) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges! A Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni!

A Tulajdonos minden jogot fenntart. Kivéve a fotókat, melyek a www.pixabay.com weboldalról származnak.


Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

Az üzemeltető tiszteletben tartja weblapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli. Az üzemeltető tájékoztatást követően, abban az esetben tárolja személyes adatait, amennyiben a látogató azt önként adta meg, illetőleg amennyiben az a weboldal útján nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, vagy azt jogszabály kötelezővé teszi. A látogató írásban jelezheti az üzemeltető felé, hogy személyes adatainak törlését kéri, ebben az esetben az üzemeltető ezen adatokat köteles megsemmisíteni.

A Tulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. A Tulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A Tulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Tulajdonos weboldala kapcsolódik.

Mivel a Tulajdonos nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a www.fuzypilates.com honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – az alábbiakat:

a www.fuzypilates.com weboldal bármely részének módosítása, adaptációja vagy visszafejtése;
a www.fuzypilates.com számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolási vagy behatolási kísérlet;
a www.fuzypilates.com-ról megszerzett anyagok publikálása;
olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt a képzetet keltik, hogy azokat a Tulajdonos támogatja vagy hagyta jóvá.


Kapcsolódó honlapok

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat.

Ezen külső oldalak adatkezelése a Tulajdonostól független, így azokért felelősséget vállalni nem tud.


Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az Tulajdonos haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.

 

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

EDZÉS ÉS A TÜKÖR
2022. 05. 13.

Hogyan használjuk a tükröt edzéshez, Pilateshez? Kell-e vagy sem? Olvasd végig, nem lesz rövid, de legalább megérted magadat és azt, hogy hogyan edz!

bővebben
BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
2022. 05. 13.

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben