HÁZIREND

Az órák látogatásához a regisztrációs lapot ki kell tölteni és a házirendet elfogadni.

Az új vendégek az első alkalommal állapotfelmérésen vesznek részt. A személyes adatokat az előírásoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük.

A Pilates órára a kért, előjegyzett időpontot legalább 24 órával az időpont előtt lehet térítésmentesen lemondani. Ellenkező esetben a mulasztott szolgáltatás díja a bérletről levonásra kerül, vagy napijegyes fizetés esetén a következő alkalommal kerül felszámításra.

Állandó vendégek esetén 30 napnál hosszabb, indokolatlan távolmaradás esetén, vagy két le nem mondott óra után csak várólistára tudjuk visszaigazolni az új bejelentkezést.

Amennyiben az edző értesítés nélkül nem jelenik meg a megbeszélt időpontban és emiatt elmarad az óra, a következő alkalmat térítésmentesen biztosítjuk.

Szabadságolások idején az edzők helyettesítik egymást, tehát emiatt óra nem marad el.

A kedvezményes bérletek 10 alkalmasak és 8 hétig érvényesek, a teljesárú bérletek 5 alkalmasak és 3 hónapig érvényesek. Tartós egészségügyi probléma, vagy elutazás előtt az érvényesség előzetes egyeztetéssel hosszabbítható.

Minden vendégnek kötelező az eszközökön, szivacson saját törülközőt használnia.

A stúdió szolgáltatásait mindenki saját felelősségére veszi igénybe. A stúdió eszközei mozgó részeket, instabil felületeket is tartalmaznak, amelyek biztonságos használata odafigyelést és az edzői utasítások betartását igényli. A stúdió személyzetét nem terheli semmilyen felelősség bármilyen sérülés, vagy veszteség miatt, ami a stúdióban a foglalkozás előtt, alatt, vagy után történt.

Az órán készült fotókat, videókat a stúdió marketing célokra felhasználhatja.

A stúdióban biztonsági kamerarendszer működik.

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK...

EDZÉS ÉS A TÜKÖR
2024. 10. 22.

Hogyan használjuk a tükröt edzéshez, Pilateshez? Kell-e vagy sem? Olvasd végig, nem lesz rövid, de legalább megérted magadat és azt, hogy hogyan edz!

bővebben
BUDAPESTRE ÉS VONZÁSKÖRZETÉBE KERESÜNK PILATES OKTATÓKAT!
2024. 10. 22.

Pilates oktató, sportvégzettséggel rendelkező edző, testnevelő jelentkezését várjuk, vagy aki nem szakmabeli, de karriert váltana és szeretne Pilates oktatóvá válni.

bővebben