Top 5 Pilates gyakorlat

A mozgás szabadsága!

2021.04.15.

Végezd naponta, garantált a hatás! 

Hosszú évek tapasztalata alapján az alábbi  Pilates gyakorlatok bírnak a legnagyobb hatékonysággal. Rendszeresen, naponta érdemes elvégezni és a befektetett munka garantáltan megtérül. Minden egyes gyakorlat elsőre könnyűnek tűnik, ám ha minden instrukcióra figyelünk rájövünk, hogy az összetett mozdulatsor  odafigyelést igényel. A gyakorlatok hatékonysága is épp ebben rejlik!

Szeretettel osztom meg veletek a  TOP 5 Pilates gyakorlatot!

Vállhíd
Összetett gyakorlat, amelynek nagyon erőteljes hatásai vannak. Erősíti a gerinc alsó szakaszát, erősíti a csípő hátsó izmait, amelyek általában gyengék a comb és a fenék találkozásánál . Dolgoztatja a combközelítőket és a központot valamint közben figyelni kell a légzésre. 

Hattyú
A derék megfelelő ívét és erejét segíti kialakítani emellett segíti a felső háti szakasz nyújtását. Összességében nagy hatékonysággal az egész hátsó láncot erősíti. 

Lábnyújtás
Ez a gyakorlat a csípő körüli izmokat teszi rendbe, közben  dolgozik a központ és a gerinc. Ez a gyakorlat összhangba hozza a csípő, gerinc és  törzs működését. 

Úszás 
Az egész törzs izmot megdolgoztatja, az elülső és hátulsó láncokat erősíti és egymáshoz képesti viszonyt is rendezi. A Has, hát és mellizmokat erősíti és a törzs stabilitásán dolgozik. 

Oldalhajlás
A gerinc mozgékonyságát egy másik irányból közelíti meg és segíti a ruganyosságát és erejét megtartani. A törzs izmait rendezi

Legfrissebb bejegyzések…

tavaszi képzéseink

tavaszi képzéseink

A Pilates oktató programunk a Michael King Pilates iskola egy tudományosan fejlesztett oktatási rendszer. A...

bővebben

Pin It on Pinterest

Share This