Pilates tanfolyamok – 2022. ősz

A mozgás szabadsága!

2022.08.16.

Szeptember utolsó hétvégéjén a Talaj 1 képzéssel indul az első tanfolyamunk. Az árak augusztus 31-ig garantáltak! Jelentkezz minél előbb és szerezz nemzetközi tanúsítványt, a világ egyik legnagyobb Pilates oktatókat képző intézményében.

A Pilates oktató programunk, a Michael King Pilates iskola, egy tudományosan fejlesztett, nemzetközi oktatási rendszer. A többlépcsős Pilates tanfolyam a szakma legnagyobb tudásanyagát biztosítja tanulóink számára, amit több lépcsőben, összességében több mint 500 oktatott óra alatt sajátítanak el.

Az oktatás sajátossága, hogy a Pilates gyakorlatok megfelelő értelmezése – biomechanikai, anatómiai és gyakorlati megismerése – mellett elsajátítanak kliens-specifikus módosításokat és alkalmazásokat is, eszközökkel és anélkül. Emellett nagy hangsúlyt kap a hatékony kommunikáció, amit neves pszichológusok dolgoztak ki.

A tanfolyam elvégzése után egy nemzetközileg kiállított és a világ minden táján elfogadott tanúsítványt kapsz.

Talán ezeknek köszönhető, hogy a Michael King Pilates iskola a világ legnagyobb és egyik legelismertebb Pilates oktató két képző intézménye. Csak Európában több mint 10.000 regisztrált oktatóval. Magyarországon 2007-óta van jelen.

A képzés felépítése moduláris, így lehetőséged van azt és olyan ütemben elsajátítanod, ami számodra a legmegfelelőbb.

Az átfogó képzés rendszerben lehetőséged van a Pilates alapjai mellett mélyreható átfogó tudást szerezni, kis és nagy eszközökön, gépeken és számos specifikus, hiánypótló továbbképzésen.

Őszi képzések 2022.

Bővebb információ: kepzes@fuzypilates.com, 06 30 225 6461

Legfrissebb bejegyzések…

tavaszi képzéseink

tavaszi képzéseink

A Pilates oktató programunk a Michael King Pilates iskola egy tudományosan fejlesztett oktatási rendszer. A...

bővebben

Pin It on Pinterest

Share This