Hogyan lehet Fűzy Pilates Stúdiót nyitni?

A mozgás szabadsága!

2021.06.17.

✅Megbízható márka
✅Eredményes minôségi munka
✅Folyamatos fejlôdés!

Biztos alapokon nyugszik a Fűzy Pilates Franchise Hálózat, amely a világjárványban is megmutatta erejét és stabilitását.  A napi éltető mozgás mellett rehabilitációval, egyénre szabott fájdalom-terápiával dolgozunk, ami az egészségmegőrzés fontos elemeként, a nehéz időkben is biztosított munkát oktatóinknak, partner stúdióinknak.  Mi a titok?

Pápán nyílik Fűzy Pilates Stúdió hamarosan.. A szerződést Koltay Eszter, Franschise igazgató és Bali Andrea, a pápai stúdió vezetője írta alá.

Olyan koncepciót dolgoztunk ki a Fűzy Pilates Franchise Hálózatban, amelyben viszonylag kis befektetéssel, -gépparkkal, szakmai segítséggel és kiépített márkával- egyszerűen, rövid idő alatt lehet stúdiót nyitni. Maga az általunk kidolgozott rendszer ráléptet arra az útra, amellyel a stúdiód rentábilissá válik. A háttérben 20 év tapasztalata  és a minőségbe vetett töretlen hitünk áll! Hiszen az a célunk és küldetésünk, hogy a vendégeinknek a legmagasabb minőséget nyújtsuk, egy olyan egyedülálló élményt adjunk, ami megoldást jelent a hétköznapi mozgással kapcsolatos igényükre valamint problémáikra egyaránt. Mindezt támogatjuk egy nemzetközi oktató programmal, valamint egyedi, igényes dizájnnal! Ha Te az vagy,  aki szeret emberekkel foglalkozni, életed a mozgás vagy befektetni szeretnél és  keresed az új utakat és kihívásokat, várunk szeretettel csapatunkba! 

Fűzy Gábor

Legfrissebb bejegyzések…

Árnyékemberek?

Árnyékemberek?

Az úgynevezett nyugati világ egy olyan civilizált életet hozott létre, ami nagyon távol esik attól a fogalomtól, amit...

bővebben

Pin It on Pinterest

Share This